Türk Hukuk Enstitüsü Bolu İl Başkanlığı, Av. Emirhan Yaman Başkanlığında kuruldu

Türk Hukuk Enstitüsü Bolu İl Başkanlığı, Av. Emirhan Yaman Başkanlığında kuruldu Türk Hukuk Enstitüsü Bolu İl Başkanlığı, Av. Emirhan Yaman Başkanlığında kuruldu
A- A+

Bolu Barosu'nun başarılı ve genç avukatlarından Emirhan Yaman, meslek örgütü olarak hukuk dünyasının önemli kurumu olan  Türk Hukuk Enstitüsü'nün Bolu kurucu İl Başkanlığı görevine atandı.

1977 yılında kurulan ve hukuk alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Türk Hukuk Enstitüsü, Bolu'da da oluşumunu tamamladı. Türk Hukuk Enstitüsü'nün Bolu İl Başkanlığı'na önemli bir atama gerçekleştirildi. Bolu Kurucu İl Başkanlığı görevine, Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanı Avukat Yavuz Aksu tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Emirhan Yaman atanarak, Türk Hukuk Enstitüsü’nün Bolu’daki ilk kurucu başkanı olarak göreve başladı. 

İl Başkan Yardımcılığı görevini ise 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Avukat Yasemin İpek üstlendi. 

Görevine resmen başlayan Avukat Emirhan Yaman, Türk Hukuk Enstitüsü Bolu İl Başkanlığı’nın kuruluş sürecini yöneteceklerini söyledi. Yaman, hukuk alanında çeşitli projelerle Bolu İl Başkanlığı olarak bu önemli görevi üstlenmekten büyük onur ve gurur duyduklarını ifade etti.  Türk Hukuk Enstitüsü Bolu İl Başkanı Av. Emirhan Yaman, Bolu’da hukukun üstünlüğünü savunmak ve hukuk bilincini artırmak için elimden geleni yapacaklarını belirtti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler