54 yıllık özlemi bitirdiler

54 yıllık özlemi bitirdiler 54 yıllık özlemi bitirdiler
A- A+

MHP Bolu Teşkilatlarında 2022 yılının son günlerinde yaşanan değişim sonrası oluşturulan yeni kadrolar, Bolu’da 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde tarih yazdılar.

İl Başkanı olarak atandıktan sonra MHP Bolu Teşkilatlarının hemen hemen tüm kadrolarında revizyona giden MHP İl Başkanı İlhan Durak, oluşturduğu yeni kadrolarla başarıyı da yakaladı.

Aralık ayında İl Başkanı olarak atanması sonrası ilk olarak MHP Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Aydın’ı atayan ve birlikte İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurullarını belirleyen Durak’ın bu süreçte ise Bolu Ülkü Ocakları Cihan Özkalem başta olmak üzere MHP’ye gönül vermiş Ülkücü dostları en yakın destekçileri oldular.

Genel Seçimler öncesi tüm Teşkilatlarında yenilenme çalışmalarını tamamlayan Durak, aday adaylığı takvimini de başarılı bir şekilde yürüterek, MHP Bolu Teşkilatlarının da bundan sonra izleyeceği yol haritasının da sinyallerini verdi.

Hem Teşkilatlara emek vermiş hem de Bolu kamuoyu açısından siyaseten yeni yüzlerle seçim startını veren Başkan İlhan Durak, aday olarak açıklanan İsmail Akgül, Rahmi Aksoy ve Muhittin Özel’i de kadroya dahil ederek, Bolu’da başarılı bir seçim çalışmasına imza attılar.

54 yıl sonra Bolu’da MHP’den Milletvekili çıkarma başarısını gösteren MHP İl Başkanı İlhan Durak önderliğindeki MHP kadroları, seçim sonuçlarının netleşmesi sonrası da bu haklı başarılını Partilileri ve Bolulularla doyasıya kutlarlarken, adlarını da Bolu siyasi tarihine yazdırdılar.

24 Haziran 2018’de yapılan seçimlerde 29.638 olan MHP’nin Milletvekilliğinde aldığı oy MHP İl Başkanı İlhan Durak liderliğinde yapılan seçimde ise 50.625 oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler