9 Kasım'da düğünü vardı

9 Kasım'da düğünü vardı 9 Kasım'da düğünü vardı
A- A+
15 Eylül 2024 tarihinde Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna Fabrikasında gerçekleşen patlamada yaralanan 26 yaşındaki Merve Menteş’i de kaybettik.
Patlamada ölü sayısı 4'e yükseldi
İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde yanık ünitesinde tedavi gören 26 yaşındaki Merve Menteş 27 gün sonra yaşamını yitirdi.
Nişanlı olan ve 9 Kasım'da düğünü olacak olan Merve Menteş'in cenazesi Hendek Yeşilköy Mahallesinde ki baba ocağına getirilecek.
ÜNİVERSİTEYİ BOLU'DA OKUDU
Patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Merve Menteş, 4 yıllık Üniversite eğitimini Bolu'da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde tamamladı. Menteş'in 9 Kasım’da düğünü olacaktı. Acı haberi alan Aile ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler