Açmalara doyamadı

Açmalara doyamadı Açmalara doyamadı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 4 yıllık Belediye Başkanlığı görevince ortaya koyduğu tek eseri olan Zübeyde Hanım Camisi için her ay düzenlediği geleneksel açılış törenlerinden sonuncusu dün akşam gerçekleşti.

İlki Ocak ayında yapılan Cami için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan her ay hemen hemen açılış töreni düzenlese de cami, başta çatısının su sızdırması sorunu olmak üzere birçok teknik nedenlerden dolayı Bolu Halkının ibadetine açılamamıştı.

Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı bir tören daha yapılarak caminin ibadete açılacağı Başkan Özcan tarafından Bolu Halkına ilan edilmiş, İmamoğlu’nun davete icabet etmemesi nedeniyle bu tören de gerçekleşmemişti. İmamoğlu’nun Bolu Dağındaki bir tesiste çay içtiği saatlerde ise Başkan Özcan, caminin açılışını kendisi gerçekleştirmişti.

Artık geleneksel hale gelen ve her ay yapılan Zübeyde Hanım Camisi için dün akşam da bir açılış töreni düzenlenirken, başta CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olmak üzere bugüne kadar davet ettiği hiçbir ismin kendisine olumlu yanıt vermemesi nedeniyle açılışı Başkan Özcan tek başına gerçekleştirmek zorunda kaldı.

Bolu Halkının parasıyla ilan edilen tarihten 1.5 yıl sonra bitirilebilen cami için Bolu Halkının ve hayırseverlerin ne kadar para bağışladığı Başkan Tanju Özcan tarafından açıklanmazken, 22 Şubat 2022 tarihinde bitireceğini açıkladığı inşaatın zamanında bitirilmemesi nedeniyle Bolu Belediyesinin uğradığı milyonlarca liralık zarardan ise bahsedilmemesi dikkat çekiyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler