“Adayımızı 3’e indirdik”

“Adayımızı 3’e indirdik” “Adayımızı 3’e indirdik”
A- A+
Reklam

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in Millet İttifakını bozarak 2024 Yerel Seçimlerine kendi adaylarıyla katılacaklarını açıklaması sonrası başladığı aday tanıtım toplantıları tüm hızıyla sürüyor.

Dün Düzce’de Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna açıklayan Merak Akşener’in ittifaksız yerel seçimlere girme noktasındaki kararlı tutumundan sonra gözler Bolu’ya çevrildi.

2019 Yerel Seçimlerine CHP ile birlikte Millet İttifakı çatısı altında giren Bolu İYİ Parti Teşkilatları, Genel Merkezlerinin bilgisi doğrultusunda Bolu ve ilçelerinde Belediye Başkanı Aday arayışı içine girdiler.

Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olarak yaklaşık 10 isim üzerinde çalışmaya başladıklarını ve bugün gelinen noktada ise Teşkilat olarak 3 isim üzerinde odaklarını belirten İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Adayı belirledikten sonra ismi Genel Merkeze sunacaklarını söyledi.

Genel Merkez tarafından Teşkilatlarını adaylarını açıklanmaları gereken bir takvim veya tarih verilmediğini ve bu yüzden Bolu’da seçimi kazanacakları bir isimle yarışa girmek için titiz bir çalışma yaptıklarını söyleyen Aktaş, “Her an adayımızı açıklayabiliriz. Eli kulağında” dedi.

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, sorduğumuz soru üzerine belirledikleri üç isim arasında CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın olmadığını söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler