AK Parti Teşkilatları kazan kaldırdı

AK Parti Teşkilatları kazan kaldırdı AK Parti Teşkilatları kazan kaldırdı
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olarak eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’nin isminin açıklanacağı haberleri Bolu’da şok etkisi yarattı.

Tiryaki’ye adaylığı bildirilmiş 

Veysel Tiryaki’ye, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma arkadaşları tarafından adaylığı telefonla aranarak bildirildiği kesinlik kazanırken, yaptığımız araştırmalar sonrası Tiryaki’nin adaylığa sıcak bakmadığı bilgisine ulaştık.

Aslen Dörtdivanlı olan Merkez İlçeye bağlı Fasıl Köyünde evi olmasına karşılık, Bolu’da ne AK Parti Teşkilatlarıyla ne de vatandaşlarla hiçbir irtibatı olmayan Tiryaki’nin, “Bolu’da seçimi kazanma şansım yok” diyerek adaylığa sıcak bakmadığı iddia edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “görevi kabul etmiyorum” diyemediği için adaylığı kerhen kabul etmek durumda kaldığı iddia edilen Tiryaki’nin son anda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kararın değiştirilmesi için beklemede olduğu yine AK Parti Bolu Teşkilatları arasında konuşulan iddialar arasında bulunuyor.

AK Parti Teşkilatları Ankara’ya gitme hazırlığında

Kulislerde Veysel Tiryaki’nin ismi uzun bir süredir konuşulmasına karşılık, Bolu’da anketlerden çıkmadığı için Belediye Başkan adayı olarak gösterilme ihtimali olmadığını düşünen AK Parti Bolu Teşkilatları ise, bugün gelen bilgi sonrası adeta şok yaşadılar.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve İl-Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Veysel Tiryaki’nin AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan Adayı olduğu bilgisini teyit ettirirlerken, bu isme büyük tepki gösterdikleri siyasi kulislerde iddia ediliyor.

Veysel Tiryaki’nin adaylığında Bolu’da seçimleri kazanma şansı olmadığı kanaatinde olan AK Parti Teşkilatları, AK Parti Genel Merkezine giderek, kararın tekrar gözden geçirilmesi için Genel Başkan Yardımcılarıyla görüşme yapmak için Ankara’ya gidecekleri iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler