AK Parti’de Danışma Meclisi yapıldı

AK Parti’de Danışma Meclisi yapıldı AK Parti’de Danışma Meclisi yapıldı
A- A+

AK Parti Bolu İl Başkanlığında gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve Teknolojileri Başkanı Ankara Milletvekili Ömer İleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Genel Başkan Yardımcısı İleri, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan Danışma Meclisi’ne; AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, il ve ilçe yönetimleri, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetimleri, İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer katıldı.

Burada yaptığı konuşmada ileri, orta vadeli planın yürürlükte olduğunu ve enflasyonun düşeceğini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı İleri; “Ekonomi boyutunda hepimizin malumu önce pandemi süreci, hemen akabinde deprem süreci sonucu gelinen bir ekonomik durumu var. Ama bu ekonomik durumu hızla çok daha iyi noktaya getirmek konusunda yapılan çalışmalar mevcut. Orta vadeli plan, kamuyla paylaşılmış bir yol haritası. Ekonomik kadrolarımız bu yol haritasını gerçekten kararalı bir şekilde takip ediyorlar. Çok şükür şu an almaya başladığımız sonuçlar yakın gelecekten itibaren çok daha olumlu bir tablonun oluşmaya başlayacağını gösterir nitelikte. İşsizlik önemli bir düşüş kaydetti, yüzde 8.4’e kadar indi. Cari açıkta düşüşler var. Enflasyon inşallah önümüzdeki aydan itibaren ciddi bir düşüşe girecek” şeklinde konuştu.

 Konuşmaların ardından program, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler