AK Parti’de delege seçimleri başladı

AK Parti’de delege seçimleri başladı AK Parti’de delege seçimleri başladı
A- A+

AK Parti, 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin AK Parti Bolu Teşkilatlarında seçim maratonu başladı.

Bu kapsamda MKYK'de belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğüne göre mahalle delege seçimleri inin AK Parti Bolu İl Başkanlığında seçim sandıkları kuruldu.

Delege listelerinin ilanı ve delege listelerinin kesinleşmesi sürecini tamamlayan AK Parti Bolu Teşkilatları, bugün ve yarın gerçekleştirilecek mahalle delege seçimiyle belde ve ilçe kongre delegelerini tespit ediyor.

AK Parti Genel Merkezinden de Bolu İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı da İl Başkanlığında iki gün sürecek delege seçimlerini takip etmek için Bolu'ya geldi.

Daha sonra belde ve ilçe kongrelerine geçecek ve 37 beldede kongre yapacak AK Parti'nin, 12 Ekim'de ise ilçe kongrelerinin başlaması bekleniyor.

Bu süreci 90 gün olarak planlayan AK Parti, ilçe kongreleri devam ederken de süreci tamamlayan ilçeler için 28 Aralık'ta il kongrelerini başlatmayı hedefliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler