AK Parti’de demokrasi şöleni

AK Parti’de demokrasi şöleni AK Parti’de demokrasi şöleni
A- A+
Reklam

Belediye Aday Adaylığı başvuru sürecini geride bırakan AK Parti Teşkilatları, Genel Merkezleri tarafından açıklanan takvim doğrultusunda bugün Temayül Yoklaması için sandık başına gitti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik gözetiminde AK Parti İl Başkanlığında yapılan temayül yoklamasında AK Partililer 40 aday adayı arasında ilçe ve beldeleri için ön gördükleri isimler için oy kullanacaklar.

Geçmiş yılların aksine bu sene anket yöntemiyle gerçekleştirilen temayül yoklamasında çıkan sonuçlar, AK Parti genel merkezine gönderilerek, belediye başkan adaylarının belirlenmesinde değerlendirmeye alınacak.

AK Parti Bolu Teşkilatlarının kararlı olduğunu söyleyen AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek; “Teşkilatlarımız kararlı. Çok çalışarak Bolu’yu layık olduğu gönül belediyeciliğine kavuşturacağız! Temayül yoklamamız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yapılan temayül hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ise; “Aslında bugüne kadar alıştığımız temayülden biraz daha farklı. Şöyle ki biraz daha anket niteliğinde bu dönem uygulama yapıyoruz. Buradan çıkacak sonuçlar Genel Merkezimizde değerlendirilecek. Ardından da Genel Merkezimizdeki yetki organlar görüşmelerini yapacaklar. Muhtemelen Aralık ayının ikinci haftası gibi Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız adaylarımızı büyükşehirlerden başlayarak yapacaktır. Onun takvimiyle ilgili bize ulaşan net bir bilgi yok. 15 Aralık gibi biz tahmin ediyoruz ya da 17-18 Aralık gibi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler