AK Partili Düzce Milletvekillerinin "Sinekli Yaylası" provokasyonu

AK Partili Düzce Milletvekillerinin AK Partili Düzce Milletvekillerinin
A- A+

İlk defa www.bolupostası.com gazetesi olarak ilk defa Bolu kamuoyuna duyurduğumuz Düzce’den Abant’a alternatif yol açılmasıyla başlayan, AK Partili Bakan eskisi Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün (Bakan olduğu vurgulanmazsa zatı alileri çok kızar, bu ibare ondan yazılmıştır) anlamsız, bilimden ve akıldan uzak Düzce Dağı çıkışı ile devam eden süreçte AK Parti Düzce Milletvekilleri de Sinekli Yaylası üzerinden provokasyon yapmaya devam ediyorlar.

Başarısızlıklarını; iki kardeş şehrin halkının gündeminde olmayan sınır ve isim tartışmalarını gündeme getirerek örtmeye çalışan AK Parti’nin Düzceli siyasileri kervanına AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk de katıldı.

Aslında AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile başlayan ve bugün de AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk tarafından devam ettirilen Sinekli Yaylası’nın, Düzce’ye ait olduğu söylemleri, iki şehrin ve özellikle bölgede yaşayan insanları provoke etmekten öteye gitmiyor.

Önceki gün Abant’a Düzce’den açtıkları alternatif yoldaki çalışmaları yerinde görmek için beraberinde; Düzce Valisi Selçuk Aslan, Kaynaşlı Kaymakamı Ali Açıkgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Nuri Çelik ile birlikte giden AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk bu ziyareti sosyal medya hesabında; “Düzce'mizin doğal güzelliklerinden birisi olan Sinekli Yaylası'nın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” sözleriyle paylaşmış

Buranın; Bolu ili mülki sınırları içerisinde yer alan, idari yönden Mudurnu ilçesine bağlı ve Örencik Köyü’nün yaylası olduğunu bilmeyerek, Abant’a 4 kilometre uzaklıktaki Sinekli Yaylası’nı, “Düzce’nindir” demek cahillik değilse de nedir? 

Durduk yere AK Parti Düzce Milletvekilleri tarafından Sinekli Yaylasında yaratılmak istenilen sınır sorununun o bölgede yıllardır kardeşçe yaşayan Bolulu ve Düzcelilere ne gibi bir faydası olacağı ise merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler