AK Parti’nin önemli ismi Metiner’den Bolu çıkışı

AK Parti’nin önemli ismi Metiner’den Bolu çıkışı AK Parti’nin önemli ismi Metiner’den Bolu çıkışı
A- A+
Reklam

AK Parti 26.dönem milletvekili Mehmet Metiner katıldığı bir televizyon programında Bolu’yu örnek göstererek, “AK Parti’nin Bolu’da aday çıkarmayıp Milliyetçi Hareket Partisi’ni desteklemesi gerekiyordu” dedi. 

T100’de yayınlanan ve Erdoğan Aktaş’ın sunduğu Eşit Ağırlık programında siyasi yorumlarda bulunan AK Parti 26.dönem milletvekili Mehmet Metiner, yerel seçimlerde ittifak konusuna yönelik yaptığı konuşmasında Bolu’yu örnek gösterdi. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Bolu’da AK Parti’nin hiç aday çıkarmadan Milliyetçi Hareket Partisi’ni desteklemesi gerektiği vurgusunu yapan Metiner “Ben şundan yanayım şahsen. Eğer Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazanması gereken bir yer varsa zaten AK Parti’nin aday çıkarmaması ve zaten hiçbir şey talep etmeden de desteklemesi gerektiğine inanıyorum. Buna Bolu örnek verilebilir” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (2 ay önce)
    Ak Parti değil MHP aday çıkartmayacaktı asıl. Çünkü Genel seçimlerde Ak Parti'-nin çıkarttığı vekillere tepki veren seçmen oyunu MHP'-den yana kullanmıştı ve MHP bedavadan milletvekili çıkartmış oldu. Şimdi bu emanet oylara güvenip belediye başkanlığına aday çıkarmaları çok hatalı bir hareket idi, Cumhur İttifakı olarak Muhammed hoca aday gösterilmeliydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler