Akgül ve Özcan sosyal medyada birbirine girdi

Akgül ve Özcan sosyal medyada birbirine girdi Akgül ve Özcan sosyal medyada birbirine girdi
A- A+

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'nin yeni Yasama Yılına başlangıç programında HDP/DEM Milletvekilleriyle tokalaşmasını sosyal medya hesabından eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile yine kendisine sosyal medyadan cevap veren MHP Milletvekili İsmail Akgül arasındaki polemik, hoş olmayan bir noktaya doğru ilerledi.


"ÇEVİRMEYE GİRSEN EHLİYETİNİ KAYBEDERSİN..!"
Özcan'ın, Bahçeli ile ilgili yaptığı paylaşımın altına cevap yazan Akgül; "Hdp’lilere ihale veren sensin, örgütçülere danışmanlık veren sensin, mültecileri belediye şirketinde çalıştıran sensin, sonra çıkıp milliyetçi olan sensin!!! Tahsisli araban olmasa çevirmeye girsen ehliyeti kaybedersin!! Devlet Bey alayınızın aklı ile oynuyor. Sen kendin Muharrem İnce ile Selahattin Demirtaş’ı ziyarete gidiyorsun, Selo adam diyorsun!! Sonra çıkıp ahkam kesiyorsun!! Hadi ordan!" ifadeleriyle Özcan'a karşılık verdi.


"BEN SİNAN ATEŞ DEĞİLİM"
Akgül'ün kendisine verdiği cevabın ardından bir paylaşım daha yapan Başkan Özcan; "Okuyan düşünmeden yazıyor… Ben Sinan Ateş değilim…Ülkü Ocaklarından gelmiyorum.. Tehditlere boyun eğmem… Alt kimlik değil üst kimlik milliyetçisiyim.. ne PKK’nın, ne HÜDA-PAR’ın, ne de ülkücüyüm diyenlerin tehditlerine boyun eğmem! Türk Milliyetçisi, Atatürkçü bir bireyim. Korkmuyorum etnik bölücülerden ve etnik milliyetçilerden! 20 yıl daha yaşayım diye eyvallah demem!!!" dedi.


“AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORSUN”
Özcan'ın bu paylaşımı ardından kullanılan kelimelerde sertlik derecesi artarken, ikili arasında Bolu siyasetinde alışık olmayan sertlikte atışmanın fitili ateşlendi.
Özcan'ın tehdit edildiğini açıkladığı paylaşımın altına hemen cevap yazan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; "Kim kiminle beraber vatandaş çook iyi biliyor!! Gündemde kalmak için tehdit ediliyorum, aman bana saldıracaklar mavralarını yutmayız.. ayakta durmakta güçlük çekiyorsun sayın başkan kimsenin sana bi şey yapmasına gerek yok. Sen kendi kendine duvara toslarsın!" sözleriyle cevap verdi.


"SENİ MUHATAP ALIP; SANA CEVAP VERMEYECEĞİM"
Akgül'ün kendisine yönelik "ayakta durmakta güçlük çekiyorsun" kelimelerini kullandığı paylaşımının ardından bu akşam üstü belki de ikili arasında yaşanan tartışmalara verilen en sert cevabı sosyal medya hesabından yazan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; "MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül kardeşim❗❗❗
Ben sana bir şey sormadım ki sen niye cevap veriyorsun. Ben Sayın Bahçeli’ye düne kadar katil, terör sevicisi dediği insanlarla niye el sıkıştığı konusunda saygı sınırını aşmadan sitemlerimi ilettim. Sen ise Abant yolunu, Yedigöller yolunu gündeme getireceğine bana promil seviyemi soruyorsun. Promil seviyesi konusunda sen de biliyorsun ki yarışırız. Ama promil seviyemizle birlikte IQ seviyelerimizi de ölçtürelim bence. Özetle sen işine bak❗❗❗
Bolu’nun hakkını hukukunu koru diye Bolulular seni parlamentoya gönderdi. Bu gidişle 1-2 yıla kalmaz memuriyet görevine geri dönersin. Bundan sonra da böyle devam ettiğin sürece seni muhatap alıp sana cevap vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.
"SENİN FIRILDAKLIĞINA AKLIMIZ ERMEZ"
Özcan'ın bu son paylaşımına dakikalar sonra cevap veren Akgül ise; "Tanju Özcan adam tehdit eden sensin, evinden adam kaldırmaya çalışan da sensin!! Şimdi çıkıp kendini aklamaya mı çalışıyorsun! Senin film fırıldaklığına bizim aklımız ermez. Kaşar siyasetçi olamadık!! Ben iki yıl sonra bırak memuriyeti büyüdüğüm pazarlarda portakal satarım da!! Bakalım sen nerelere gideceksin!! Allah sana hidayet versin!! Selo’ya ziyarete git , hdp ile iş tut sonra neredeyse ülkücüyüm diyeceksin!! Allah seni bildiği gibi yapsın.. Müslüman olsan şarap içmezsin, Hristiyan olsan Hacca sıvamazsın!!! Ben anlamadım sen nasıl bi şeysin" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler