Anketlerde İlhan Durak önde

Anketlerde İlhan Durak önde Anketlerde İlhan Durak önde
A- A+
Reklam

Ekran Haber Sitesinde Editör Zeynep Baş imzasıyla yapılan haberde Bolu genelinde yapılan kapsamlı bir ankette, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak'ın %25,9 ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'un %20,8 oranında oy aldığını gösterdi. Yapılan ankette Partilere göre sorulduğunda Durak’ın 5 puan Demirkol’un önünde olduğu çıkıyor.

İLHAN DURAK, TANJU ÖZCAN’IN ENSESİNDE!

Ankette “Bu pazar bir yerel seçim yapılırsa Bolu Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?” sorusu yöneltildi. 

Açık uçlu olarak sorulan ve herhangi biri isim beyan edilmeyen soruda ‘İlhan Durak’ cevabı ilk sırada yer aldı. Tanju Özcan'ın en güçlü rakibi görülen İlhan Durak'ın yapılan anketlerde oy oranının giderek arttığı görüldü. 

MHP üyeleri tarafından; son günlerde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un sosyal medyada verdiği sponsorlu reklamlarda kendisini “Cumhur İttifakı Adayı” olarak kamuoyuna sunması, seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılan Durak'a yapılan bu hareket komplo olarak değerlendirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Agrba (1 ay önce)
    VaktiGeldi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HAN (1 ay önce)
    Akp kendi yalanında boğulacak yakında. İlhan Duraktan bu kadar korkmayın kardeşim böyle fırıldaklıklara gerek yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler