Artık bir kurdele de buna kesersin..!

Artık bir kurdele de buna kesersin..! Artık bir kurdele de buna kesersin..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, AK Partililerin çaldığını iddia ettiği Kuzey Çevre Yolundaki merhum sanatçı Adile Naşit’in hayat verdiği “Hafize Ana” karakterinin heykelinin elindeki çay tepsisi, 56 gün sonra yerine konabildi.

1 Mayıs tarihinde yaptığı sosyal medya paylaşımında Kuzey Çevre Yolunda kanalın kapatılarak oluşturulan yürüyüş yolundaki “Hafize Ana” heykelinin bir parçası olan çay tepsisinin çalındığını iddia ettiği bir paylaşım yaparak, ortalığı ayağa kaldırmıştı.

Özcan paylaşımında, “Kanal Yolu projemizde bulunan Adile Naşit heykelinin elindeki tepsi, birisinin bir yerine batmış ki çalmış. Gerizekalılar o çayları gerçek mi sandınız? Elimizde kamera görüntüleri var ve AKP binasında olduğundan şüphelenmiyor değilim. Uyarıyorum. O tepsi ya güzellikle gelecek ya da ben getirtmesini bilirim” ifadelerini kullanarak, AK Partilileri suçlamıştı.

Ardından da çay tepsisinin Belediye personelince tamir edilmek için alındığı ortaya çıkmasına karşılık, ağır hakaretlerle dolu sözlerle suçladıkları ve aba altından sopa da gösterdiği AK Partilerden Özcan, özür bile dilememişti.

Bir bardak suda fırtınalar kopararak ortalığı ayağa kaldıran Tanju Özcan, çok önem verdiği tepsiyi 56 gün sonra yerine koyabildi. AK Parti Hükümeti 60 günde; tüm branşlarda hizmet verecek, 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunan Defne Devlet Hastanesini yaparken, Tanju Özcan da aynı süre zarfında çay tepsisini yerine koyarak, bir mega projesini daha sonuçlandırmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler