VİDEO HABER.... Aşağı Soku'da feci kaza; 5 yaralı

VİDEO HABER.... Aşağı Soku'da feci kaza; 5 yaralı VİDEO HABER.... Aşağı Soku'da feci kaza; 5 yaralı
A- A+
Reklam

İki otomobilin çarpışması neticesinde Aşağı Soku Mahallesi’nde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı..

Kaza, Aşağı Soku Mahallesi Karadere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacı Nakkaş Cami önünde bulunan kavşakta Taner Ü. idaresindeki 14 ABT 555 plakalı otomobil ile Hamdi Umut Y. idaresinde ki 06 CMK 387 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralıların ilk müdahalesi yapılarak hastaneye sevk edildi.

Polis ekiplerinin alkol kontrolü yapmak istemesi üzerine sürücü Taner Ü. ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Polis ekiplerine alkolmetreye üflemeyeceğini belirten sürücü Taner Ü.,  ekiplere zorluk çıkartınca karakola götürüldü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler