"Asla izin vermem"

A- A+
Reklam

Bir süredir Bolu’nun gündeminde olan Pirahmeter Köyü’nde altın aranması için bir firmanın çalışma içinde olması ve bunu da AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in doğrulayan açıklamalar yapmasının ardından korkulan oldu.

Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, firmanın Bakanlıktan altın aramak için ruhsatı aldığını açıkladı.

Bolu Merkeze 5-6 kilometre yakın Pirahmetler Köyü’nde bin hektarlık alanda başlayacak altın arama çalışmalarında kullanılacak siyanürün doğaya vereceği tahribatın boyutları ne olacağı bilinmezken, Başkan Özcan yaptığı açıklamada, buna müsaade etmeyeceğini söyledi.

“Hodri Meydan”

Bolu’nun ormanlarının katledilmesine, topraklarının ve suyunun siyanürle kirletilmesine asla izin vermeyeceğini ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda; “Bolu’nun kuzeyinde kalan Pirahmetler Köyü ve çevresini kapsayan, 1.000 Hektarlık orman alanına Bakanlıkça altın arama ruhsatı verilmiş. Bu ruhsatı verirken herhalde Bolu’nun Belediye Başkanı’nın Köroğlu’nun torunu Tanju Özcan olduğunu unutmuşlar.

Bolu’nun ormanlarının katledilmesine, topraklarının ve suyunun siyanür ile kirletilmesine asla izin vermem.

Halep oradaysa arşın burada. HODRİ MEYDAN!!! ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Bolu'-nun her yerinde bok kokusundan geçilmiyor, kanalizasyon kokusu yerin üstüne çıkıyor. Önce bu konuda bir hizmet yapın da sıra dağlara ormanlara gelsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İliç (1 ay önce)
    Bolunun ikinci bir İliç olmaması için verilen izine hayır diyor. Bolu halkı olarak zehirlenmek istemiyoruz.Doga katliyamina HAYIR.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler