Ateş, Muhtarların taleplerini dinledi

Ateş, Muhtarların taleplerini dinledi Ateş, Muhtarların taleplerini dinledi
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz haftayı CHP 38. Kurultayının hazırlıkları ve seçim sürecinde aktif görev alarak yoğun bir şekilde Ankara’da geçiren CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, kongrenin sonuçlanmasının ardından Bolu’ya geldi.

Dinlenmek için sadece bir günü olmasına karşılık evde istirahat etmek yerine Bolu’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ateş, Muhtar Derneklerinin üçünü de ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Bolu Köy Muhtarları Derneği ve Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneklerine çat kapı ziyaretler gerçekleştiren Ateş, burada Dernek Başkanları ve Muhtarlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Bolu Köy Muhtarları Derneği Başkanı Fikret Özen ve Bolu Merkez Muhtarları Derneği Başkan İlhami Otacıoğlu ve muhtarlarla siyasi gelişmeler başta olmak üzere TBMM’de yaptığı çalışmaları aktaran CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Muhtarların da taleplerini dinledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler