Ateş’ten “Boru Şov”

Ateş’ten “Boru Şov” Ateş’ten “Boru Şov”
A- A+
Reklam

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, dün akşam Göynük Halkının kendisine sorduğu soruyu, sosyal medya üzerinden yetkililere sorunca yapmak istediği siyasi şovu eline yüzüne bulaştırdı.

Göynük Deresinin suyunun borularla taşındığı ve bu taşınma işinden kendilerinin haberi olmadığını şikayetini duyar duymaz yanına CHP Göynük Belediye Başkan Adayı Ali Oral’ı da alarak boruların başına giden Milletvekili Ateş, video çekti.

Boruları uzun uzun inceleyerek “Göynük’te enteresan şeyler oluyor” diyen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Göynük Halkının, Göynük Deresinin suyunun bu borularla taşındığı şeklinde sorulan soruları kendisi de sosyal medya üzerinden yetkililere sordu.

Videosunda “Köy Halkı” tepki gösteriyor derken bile hangi köyden bahsettiğinden habersiz olan Ateş, bir Milletvekili olarak konuyu; ilgili Bakan Yardımcısına, ilin Valisine, Göynük Kaymakamına, İl Özel İdare Sekreterine, İlçe Özel İdare Müdürüne telefonla sorup öğrenmesi gerekirken, şov yapmak için video çekimleri yapması vatandaşlarca “acziyet” olarak yorumlandı. Özellikle “şu an gecenin 11’i” diyerek gece yarısı boruların bölgeye bırakıldığı ve kendisinin de suçüstü yapmış mizansenini yaratmaya çalışan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in videodaki halleri ilgiyle ve keyifle izlendi.

Ateş’in sürekli “köy halkı” diye telaffuz fakat ismini bilmediği köyün İbrahimözü Köyü olduğu öğrenilirken, boruların haftalar öncesinden bölgeye getirildiği ve suyun taşınmasının da 6 yıldır Göynük gündeminde olduğu öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler