Avcı bu sefer fena avladı

Avcı bu sefer fena avladı Avcı bu sefer fena avladı
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Millet İttifakı mensuplarına çağrıda bulunarak;  Cumhuriyet Halk Partisine elim gitmez diyen vatandaşlara da şunu söylüyorum, başka partiler de var, pırıl pırıl adayları da var. Mesela İsmail Kardeşimizin (Akgül) çok iyi bir ritim tutturduğunu görüyorum siyaseti bilen birisi olarak. Bize vermeyecekseniz gidin onlara verin, yeni insanlara verin. Onlara bir şans verin” çağrısında bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı’dan destek geldi.

Bu akşam toplanan Bolu Belediyesi Meclisi toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Kamuran Avcı, Tanju Özcan’ın çağrısını desteklediğini söyledi.

Avcı konuşmasında; “Sayın Başkanın; geçtiğimiz Meclis’te Tatar Ramazan gibi “Ben, bu oyunu bozarım” şeklinde bir çıkışı olmuştu. Hatta TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklığoğlu’nu etiketleyerek, “Kendi grubunu kurdun mu?” diyerek de bir tweet atmıştı. Şimdi Sayın Başkan oyunu bozdu mu, oyunu kurdu mu bilmiyorum ama Millet İttifakı ortakları ve kendi partisi CHP’lilere de bir davette bulundu. Kendi Partililerini ve Millet İttifakı ortağı mensuplarına yaptığı MHP’nin adayı “Bizim İsmail”e oy verin davetine Ben de katılıyorum ve O’nun adına CHP ve İYİ Partililerden “Bizim İsmail”e oy istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bunu üzerine Özcan, Avcı’ya, “Hadi Ben istedim de Sen niye istiyorsun” diye sordu. Avcı da; “Evet Ben de istiyorum. Siz de CHP’liler olarak zaten adayınız Türker Ateş’i beğenmiyorsunuz o zaman sizin de dediğiniz gibi Millet İttifakı Mensupları Bizim İsmail’e oy atsınlar. Bizim İsmail bir tanedir ve inşallah O’nu da Meclis’te göreceğiz” şeklinde cevap verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler