Ayhan Ailesinin acı kaybı

Ayhan Ailesinin acı kaybı Ayhan Ailesinin acı kaybı
A- A+

Bolu’nun sevilen Ailelerinden Ayhan Ailesinin Babaları Orhan Ayhan vefat etti.

İdris Bi-Tur Restoran ve Abant Göl Gazinosu’nun işletmeciliğinin yanı sıra geçmiş dönem CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Nuri Ayhan ve geçmiş dönem CHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Ayhan’ın babaları, Bolu Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünden emekli Orhan Ayhan, bir süredir tedavi gördüğü İzzet Baysal Tıp Fakültesinde bugün yaşamını yitirdi.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum Orhan Ayhan Amcamıza Allah’tan rahmet, Ayhan Ailesine sabırlar diliyoruz.

VEFAT İLANI

Tayyibe Ayhanın eşi İbrahim, Nuri ve Emine Meltem Ayhan ın babaları,Hasan, Hüseyin, İsmet ve İsmail Ayhan ın abileri, Dilara Turhan, merhum Orhan Batuhan Ayhan ve Zeynep,İrem Ayhan ın sevgili dedeleri Orhan Ayhan vefat etmiştir. Cenazesi pazar günü öğle namazına müteakip Kalıcı Konutlar Camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazına ardından şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler