Başkan Abak’tan taraftara çağrı var

Başkan Abak’tan taraftara çağrı var Başkan Abak’tan taraftara çağrı var
A- A+
Reklam

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde açılışı gerçekleştirilen Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’ni ziyaret etti.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak beraberinde Boluspor Yönetim Kurulu Üyeleri Kamuran Avcı, Hakan Özsoy, Hüseyin Güney ve Muhterem Heveskar ile birlikte Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Üyesi basın mensuplarını ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde açılışı yapılan Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’nin basın mensuplarına hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Abak; Dernek Başkanı Mehmet Emin Gürbüz’e Boluspor forması hediye etti.

“Pazar günü saat 16.00’da tüm Bolu halkını Bolu Atatürk Stadyumuna bekliyorum”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, ziyarette yaptığı kısa açıklamada, Bolu halkını hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçına davet ederek; “Bildiğiniz gibi takımımız son 4 haftada 10 puan topladı. Müthiş bir ivmelenme var. Müthiş bir birlik ve beraberlik var. Müthiş bir aile ortamı var. Pazar günü saat 16.00’da tüm Bolu halkını Bolu Atatürk Stadyumuna bekliyorum. Bizlere destek olsun” dedi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler