Başkan Çağlar'dan davet var

Başkan Çağlar'dan davet var Başkan Çağlar'dan davet var
A- A+
Reklam

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin temel atma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 25 Ekim Salı günü (yarın) Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlenecek. Bolu’da da bu tören kapsamında Yeniçağa TOKİ konutlarının temel atma töreni gerçekleştirilecek ve Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar ilk temel atma törenine vatandaşları davet etti. Aralarında Yeniçağa’nın da bulunduğu 17 projenin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından video konferans yöntemiyle aynı anda temelleri atılacak.

Başkan Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızla ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projemizde Yeniçağa’mızda sizlere söz verdiğimiz gibi 206 konutun ilk temellerini atıyoruz. Bu törene Sayın Cumhurbaşkanımız da video konferansla canlı olarak katılacaktır. Yarın saat 13.30'da gerçekleşecek temel atma törenine katılmak için tüm hemşerilerimizi Yeniçağa’mıza bekliyoruz. Bu heyecanı hep birlikte yaşayalım” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler