Başkan Özcan Almanya’da

Başkan Özcan Almanya’da Başkan Özcan Almanya’da
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Milli Takımımızın Portekiz ile oynadığı müsabakayı seyretmek için Almanya’ya gitti.

Dortmund’da oynanan ve Milli Takımımızın 3-0 sahadan yenik ayrıldığı karşılaşmayı seyretmek için bu şehre giden Başkan Özcan’a, iş insanı Necip Çarıkçı eşlik etti.

Boluspor Kulübü başkanlığı yaptığı dönemlerde kulübü uğrattığı maddi zararlarla sık sık ismi gündeme gelen Necip Çarıkçı’nın yaklaşan Boluspor kongresi öncesi Boluspor’un doğal başkanı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile baş başa yaptıkları tatil, Boluspor için yeni bir oluşum hazırlığımı yapılıyor şeklinde yorumlandı.

2004-2019 yılları arasında Bolu Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Alaaddin Yılmaz’ın da hemen hemen her yurt dışı gezisinde yer alan Necip Çarıkçı, Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın da yurt dışı gezisinde tercih ettiği isim oldu.

AK Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti döneminde Bolu Belediye Başkan Vekilliği gibi önemli görevlerde bulunan Necip Çarıkçı’nın, başta Almanya olmak üzere Avrupa'daki bir çok ülke hakkında kültürel birikimi, tarihi ve turistik mekanlara hakimiyeti nedeniyle Bolu Belediye Başkanlarının yurt dışına giderlerken yanlarında götürmeyi tercih ettikleri de Bolu’da konuşuluyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler