Başkan Özcan, Gentaş çalışanları ile buluştu

Başkan Özcan, Gentaş çalışanları ile buluştu Başkan Özcan, Gentaş çalışanları ile buluştu
A- A+
Reklam

Gentaş Fabrikasını ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, fabrika çalışanlarına 5 yılda yapılanları anlatıp, yeni dönem için desteklerini istedi. Özcan, Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel hale getirme hedefini de yineledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle büyük ilgi gördüğü fabrika ziyaretlerine bugün Mudurnu yolu üzerinde yer alan Gentaş Fabrikası ile devam etti. 

Öğle arası fabrikadaki işçi ve idari personeller ile buluşan Özcan, 5 yılda yapılan ve yeni dönemde gerçekleştirmeyi istediği çalışma ve projeleri anlatıp destek istedi. 

İşçilerin sorularını da yanıtlayan Özcan, belediyeciliğin tecrübe işi olduğuna vurgu yaptı. 

Bir dönem daha Bolu’yu yönetme istediğini ileten Özcan, Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel bir şehir haline getirme hedefinden bahsedip, seçimi kazanması halinde bu doğrultuda var gücüyle çalışacağının sözünü verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler