Başkan Özcan kararlı

Başkan Özcan kararlı Başkan Özcan kararlı
A- A+

“Türkiye’nin En Temiz Şehri Bolu” sloganıyla yola çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’yu Türkiye’nin en temiz şehri yapmak için kararlılığını Bolulularla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi olarak, 31 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yere sigara izmariti, çekirdek kabuğu, çöp atan ve yere tüküren kişilere 14 bin 407 liraya kadar idari para cezası yazılacağını duyuran Başkan Özcan, çöp atanları tespit için Zabıta’nın gerek yaya devriyelerinin gerekse de kamera ile takipte olduğunu söyledi.

Zabıta Müdürlüğü’nün Belediyeye ait şehrin değişik noktalarındaki kameralarla yaptığı sıkı takibi Bolulularla paylaşan Başkan Özcan; “Uyarmadı demeyin!!! Ekipler iş başında ve kameralarla takip ediyoruz. “Türkiye’nin en temiz şehrini kirletmeye kimsenin hakkı yok” demiştim, gereğini yapmak konusunda sonuna kadar kararlıyız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler