Başkan Özcan o sözlerine açıklık getirdi

Başkan Özcan o sözlerine açıklık getirdi Başkan Özcan o sözlerine açıklık getirdi
A- A+
Reklam

2023 Genel seçimleri öncesinde kullandığı “Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilirse 2024 yılında yüzde 100 kazanacağımı bilsem de aday olmayacağım” sözleri üzerine açıklık getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “O günkü düşüncelerim ile bugünkü düşüncelerim değişebilir. Ülkenin şartları değişebiliyor.” dedi.  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP’den adaylığının kesinleşmesi üzerine daha öncelerde Haber Globel’de söylediği, “Bakın, ben şunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Hiç hayatımda kıvırmadım. Eğer bir kez daha seçilirse, 2023’te… Seçileceğine ‘şu’ kadar inanmıyorum… Seçilirse, ben 2024 yılında, seçilme şansım yüzde 100 bile olsa, Bolu Belediye Başkanlığıma adaylığımı koymayacağım” sözleri sosyal medyada Türkiye gündemine girdi.  

Sosyal medyada gündem olan o iddialı sözleri için konuşan Başkan Özcan, “O konuşma adaylar belli olmadan önce yapılmış bir konuşmaydı. Bunlar kıvırmak için söylemiyorum. O zamanki ortamda söylenmiş olan sözler. Sonrasında baktım ki, bizlerde buraları bırakıp gidersek Türkiye sadece sarıdan ibaret olacak. Yani AKP'nin renginde. O yüzden tavrımda bir değişiklik oldu, o gün ki düşüncelerim ile bugün ki düşüncelerim değişebilir. Ülkenin şartları değişebiliyor” dedi.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar fikir değiştirmediğini ifade eden Başkan Özcan, “Fikrimden vazgeçmem, değiştirmem Erdoğan Sudi Arabistan'a katil deyip sonra ilişkileri düzeltmek için uğraş veren birine destek verenlerin benim fikir değişikliğinden neden rahatsız oldular merak ediyorum. Benim fikir değişikliğimin bu ülkeye bir maliyeti yok ama Sayın Erdoğan'ın fikir değiştirmesinin maliyeti var. Ben, Sayın Erdoğan kadar fikir değiştirmiyorum” diye konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler