Başkan’dan Boluspor camiasına mesaj var

Başkan’dan Boluspor camiasına mesaj var Başkan’dan Boluspor camiasına mesaj var
A- A+

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından yeniden Boluspor Başkanı seçilen Savaş Abak, kulübün resmi internet sitesinden camiaya önemli mesajlar verdi.

Tarihi sorumluluktan kaçmadıklarının vurgulayan Başkan Abak, Boluspor’un geleceğini güvence altına almak için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

“Tarihi sorumluluktan kaçma durumumuz söz konusu olmamıştır”

Başkan Abak, yaptığı açıklamada, “Değerli Boluspor Ailesi; İki yıllık maddi ve manevi zorlu süreci, Yönetim Kurulumuz olarak Boluspor’a yakışır bir şekilde tamamladık. Hem sportif başarılar hem de tesisleşme anlamında önemli adımlar attık. Olağanüstü kongre kararı aldığımız günden bugüne, Boluspor’un geleceğini garanti altına alacak projeler geliştirmek adına üzerimize düşen tarihi sorumluluktan kaçma durumumuz söz konusu olmamıştır” ifadelerini kullandı.

“Boluspor sevdamız, yaşadığımız zorlukların önünde olmuştur”

Abak, kongreye yoğun katılım gösteren üyelerine de teşekkür etti. “Boluspor sevdamız, yaşadığımız zorlukların önünde olmuştur. Bu duygularla kongreye yoğun katılım sağlayan kıymetli Boluspor delegelerine, özel olarak arayan ve destek olan herkese şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

“Tarihine yakışır bir Yönetim sergilemeye devam edecektir”

Başkan Abak, Boluspor’un şanlı ve şerefli tarihine uygun bir duruş sergileyeceklerinin altını çizerek, “Boluspor her zaman hedefleri ve etik değerleri ön planda tutarak şanlı tarihine yakışır bir Yönetim sergilemeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler