Bayrak Ailesinden görkemli sünnet düğünü

Bayrak Ailesinden görkemli sünnet düğünü Bayrak Ailesinden görkemli sünnet düğünü
A- A+

Bolu'da taşımacılık sektörünün öncü ismi merhum Yusuf Bayrak'ın torunu, iş insanı Erdal Bayrak'ın yeğeni, iş insanı Serdar ve Zeynep Bayrak çiftinin evlatları Engin Bayrak, erkekliğe ilk adımı düzenlenen muhteşem sünnet düğünü ile attı.

Bolu Şehirlerarası Terminali işletmeciliğinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli yatırımları olan Bayrak Ailesi'nin Koru Otelde düzenlediği sünnet cemiyetine;  MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, Bolu'nun ve çevre illerin ilçe belediye başkanları, siyaset, iş dünyası, cemiyet hayatının önde gelen isimleri ve Bayrak Ailesinin akrabaları yoğun bir katılım gösterdi.

Engin Bayrak'ın beyaz bir at üzerinde sünnet düğünün yapıldığı alana mehter marşı eşliğinde girmesiyle başlayan sünnet düğününde Bolu Oyun Havaları Ekibi ve Karadeniz Halk Dansları topluluklarının gösterileri davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Ünlü Türkücüler Hasan Yılmaz ve İsmail Türüt'ün de sahne aldığı muhteşem sünnet düğününe Karadeniz Bölgesinin hemen hemen her ilinden ve Türkiye'nin değişi illerinden gelerek  katılan davetliler, Bayrak Ailesini bu önemli günlerinde yalnız bırakmayarak, mutluluklarına ortak oldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler