Beceriksizliğinin günahını Sedaş’a yüklemiş!

Beceriksizliğinin günahını Sedaş’a yüklemiş! Beceriksizliğinin günahını Sedaş’a yüklemiş!
A- A+

İki yıldır Beşkavaklar Mahallesinde Necdet Gören Bulvarı üzerinde Bolu Belediyesi tarafından yapılan göbekler bitirilemiyor. Göbeklerdeki çalışmalar bitmediği için gerek göbek içerisindeki gerekse de bağlantı yollarında da oluşan çukurlar, Bolulu sürücüleri canından bezdirdi.

Neredeyse bir tekerlek boyu çukurların bulunduğu göbek etrafındaki yollarda büyük kabuslar yaşayan Bolu Halkı iki yıldır bitirilemeyen çalışmalardan dolayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki gösterirken, geçtiğimiz günlerde kavşaklara asılan tabelalar akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Sedaş adına tabela bastırmış..!

İki yıldır bitirilemeyen kavşaklara olan tepkilerin giderek yüksek sesle dile getirilmesi sonrası tüm bağlantı yollarına “Bu çalışma Sedaş tarafından yapılmaktadır” tabelası asıldı. Kavşakları kullanana vatandaşlar bu tabelaları okuduktan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kulaklarını boşuna çınlattıkları için vicdan azabı çekerlerken, yaptığımız araştırmalar sonrası ise tabelaların kaçak asıldığı bilgisine ulaştık.

Yaptığımız araştırmalar sonrası; “Bu çalışma Sedaş tarafından yapılmaktadır” yazan tabelaların Sedaş yetkilileri tarafından takılmadığı ve kavşaklarda Sedaş’ın kamera sistemi çalışmasını aylar öncesinden bitirdiği bilgisine ulaştık.

İki göbeği iki yıldır bitirip, bağlantı yollarını düzgün bir şekilde asfaltlama becerisizini gösteremeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tabela asarak beceriksizliğinin günahını SEDAŞ’a yüklemeye kalksa da haber merkezimizin araştırmaları sonrası gerçekler de gün yüzüne çıkmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ercan Güneç (10 ay önce)
    Şaşırdıkmı hayır.. Herşey güzel olacaktı.... Hani noldu
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler