Belediyenin bankalara denetimi sürüyor

Belediyenin bankalara denetimi sürüyor Belediyenin bankalara denetimi sürüyor
A- A+

Bolu Belediyesi tarafından şehir merkezindeki kamu ve özel bankalara ait şubeler 2’inci kez denetlendi. Denetimlerde yasalara uygun faaliyet gösteren bir bankanın yetkililerine teşekkür edilirken, eksik ve projeye aykırılı yapılar tespit edilen şubelere de 2’inci kez tutanak tutuldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz hafta İzzet Baysal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kamu ve özel sektör bankalarını İmar, Zabıta ve İtfaiye müdürlüğü ekipleriyle denetledi. Denetimlerde bankalarda proje yapısına aykırı, belediyeden ruhsat alınmadan yapılan değişiklikleri kontrol edildi. İncelemeler neticesinde bazı bankla şubelerinde proje dışı tadilatlar yapıldığı ve belediyeden proje değişikliğiyle ilgili gerekli ruhsatların alınmadığı için tutanak tutuldu. Eksikliklerin giderilmesi için bankalara 10 gün süre verildi.

2’nci denetimler bugün yapıldı

Bolu Belediyesi ekipleri bugün de ilgili kamu ve özel bankalara ait şubeleri 2’nci kez denetledi. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can’ın da katıldığı denetimlerde ekipler, banka şubelerinde projeye aykırı yapılan değişikliklerle ilgili denetim yaptı. Ekipler, tespit ettikleri eksik veya aykırı değişikliklerle ilgili tutanak tuttu. Kanuna aykırı hiçbir eksikliği ve değişikliği bulunmayan TEB şubelerine ise Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tarafından teşekkür edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler