Belediyeye 3 yıl personel alınamayacak

Belediyeye 3 yıl personel alınamayacak Belediyeye 3 yıl personel alınamayacak
A- A+

Bolu Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerindeki reklam panolarına verilen ilanlarla, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nden dolayı 3 yıl personel alınamayacağı Bolu Halkına duyuruldu.

Yerel seçimler sonrası Bolu Belediyesinde ve bağlı şirketlerde işe girmek umudunda olan işsiz vatandaşların tüm hayallerini yıkan ilanda personel alımına engel olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işaret edilmiş.

“DUYURU” başlığıyla Bolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından reklam panolarına verilen ilanlarda;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Mayıs 2024 tarihli, 23549 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2024/7 nolu Tasarruf Tedbirleri Genelgesi gereği;

Belediyemiz ve Belediye Şirketlerinde 3 (üç) yıl süreyle yeni personel istihdamı yapılamayacaktır. 

Vatandaşlarımıza duyurulur” ifadeleri yer alıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler