Belgeyi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan aldılar

Belgeyi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan aldılar Belgeyi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan aldılar
A- A+
Reklam

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi yenileme denetimlerini yeniden başarıyla tamamlayan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), hali hazırda sahibi olduğu Akreditasyon Belgesine sahip olma özelliğini korumayı başardı.

Ülkemizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 380 oda ve borsanın bir anlamda sistem kalitelerinin belirlendiği Akreditasyon Sisteminden, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası yine başarıyla geçti.

Akreditasyon Sistemi; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin, İngiltere Odalar Birliğinin işbirliği ile 2001 yılından itibaren yürütmeye başladığı ve 30 Haziran 2005 tarihinden itibaren de Türk Loydu Vakfı ile birlikte sürdürülen proje çerçevesinde; Türk oda sistemi için oldukça önemli olan “Kalite Stratejisi” çalışmalarını içermektedir.
Yenilenen Akreditasyon Belgelerinin dağıtımı için bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde tören düzenlendi. Törene Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Halit Ergül ve BTSO Genel Sekreteri İsmail Gören katılarak, Akreditasyon Sistem belgesini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcılıoğlu’nun elinden aldılar.

Aldıkları belge ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının çalışma sisteminin ve üyelerine hizmet kalitelerinin Avrupa Birliği standartlarında olduğunu tescilinin yapıldığını belirten BTSO Meclis Başkanı Halit Ergül, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

TOBB’nin çok önem verdiği ve 380 oda ve borsa içinde henüz bu belgeyi alamamış 152 Oda olduğuna dikkat çeken Ergül, Akreditasyon Belgesinin amacının; “Akreditasyon’un Amacı; Odalarımız/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesidir. Böylelikle; Oda/Borsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması hedefleniyor. Hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması ve bu sayede Türk oda/borsa sisteminin Avrupa oda/borsa sistemine uyumunun sağlanması hedefleniyor. Biz de Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” sözleriyle açıkladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler