Beypiliç Personel Şenliğinden Bolu’ya kalanlar

Beypiliç Personel Şenliğinden Bolu’ya kalanlar Beypiliç Personel Şenliğinden Bolu’ya kalanlar
A- A+
Reklam

Bolu mu Beyaz Et Sektörüne, Beyaz Et Sektörü mü Bolu’ya katma değer katıyor konusu kamuoyunda yıllardır tartışılırken, dün Beypiliç isimli Tavuk Fabrikasının personelleri için yaptığı şenlikten geriye kaldığı iddia edilen dağ gibi çöp yığınlarının fotoğrafları, vatandaşlarca sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Fabrikanın belirli dönemlerde yaydığı koku Büyüksu Köprüsünü kullanan vatandaşlar başta olmak üzere civarda yaşayan Bolu Halkını yıllardır rahatsız ederken, dün şenlik sonrası ortaya çıkan manzara, Beypiliçi’i yine tartışmaların odağına oturttu.

Bolu Halkına yangın çıkarma olasılığı nedeniyle aylardır kapalı olan yaylalar dün Beypiliç’e kapılarını sonuna kadar açarken, binlerce fabrika çalışanı ve aileleri At Yaylasında gün boyu yiyip içerlerken, gönüllerince eğlendiler.

Şenlik bittiğinde ise At Yaylasında şenlik yapılan alanda dağ gibi çöp yığınları geride kaldığı iddia edildi. Şenlikten kaldığı iddia edilen çöpleri fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar, duruma tepki gösterdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (7 ay önce)
    Beypilic in boluya hiç bir faydası yok etraf leş gibi kokuyor sadece ekonomiye katkısı asgari ucretle calsitirdigi mazlumlar batırdğı onlarca kumesci gitse bolu'-dan daha iyi
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler