Bir tepki de Başaran'dan geldi

Bir tepki de Başaran'dan geldi Bir tepki de Başaran'dan geldi
A- A+
Reklam

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Grup Toplantısında; AK Parti Heyetinin HDP’yi ziyaretini “Doğal ve Doğru Bir Adım” olarak değerlendirmesini eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a bir cevap da MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran’dan geldi.

Üst üste açıklamalarıyla Başkan Özcan’a ilk tepkisini sert bir şekilde veren Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem’den sonra Başaran da twietter paylaşımı ile tepki verdi.

Özcan’a HDP İl Başkanı tarafından savcılığa şikayet edilmesini hatırlatan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran paylaşımında; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi twitter paylaşımı ile hedef alan Sayın Tanju Özcan; Hdp Bolu il başkanı sizi savcılığa şikayet edip, verdiği yaklaşık 4.000 oyun hesabını sorduğunu Türkiye unutmadı. Liderimizin nazik üslubuyla diyoruz ki, “Hadi başka kapıya.” İfadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler