Bismillah…

Bismillah… Bismillah…
A- A+

Bugün itibariyle Bolu’da internet haber portalı olarak yayın hayatına başlamanın heyecanı ve bir o kadar da sorumluluğunu yaşıyorum. Dile kolay 17 yıl sonra aktif gazetecilik hayatına dönüş yapıyorum ve 1995 yılından bu yana Bolu’da bıraktığımız intiba paralelinde beklentiler var.

Evet Bolu küçük bir şehir ve bu yüzden de habercilik bir o kadar da zordur bu şehirde. Hele ki benim gibi 17 yıl bir siyasi yelpazenin parçası olduktan sonra yeniden gazeteciliğe dönüş yapmak daha da zor.

Mevcut iktidarın Bolu temsilcilerini eleştirseniz; “Bak düne kadar hiç sesi çıkmıyordu. Ayrıldı nasıl eleştiriyor”, eleştirmeseniz; “İktidardan besleniyor” diyecekler.

Belediye Başkanı Tanju Özcan aleyhinde haber yapsak, “Zaten AK Parti kurdu siteyi. Amaç belli” , olumlu haber yapsak; “Bak iki günde döndü” diyecekler.

Velhasıl işim zor mu zor! Ama şunu tüm Bolu halkı bilsin ki, bu gazete bir tarafa kızgınlık ya da bir tarafın sesi olmak için kurulmadı. Bu gazetenin öncelikli görevi; genel ve yerel iktidarın icraatlarına yer vermek, varsa kendimizce hata ve eksikleri dile getirmek. Şunu da baştan söyleyeyim, daha çok eleştirisel gözle bakmak olacak önceliğimiz. 

Ne yapacağız, nasıl bir yayın politikamız olacak bunlar zamanla görülecek ve sizler tarafından değerlendirilecek konular. Bunlar üzerinden uzun uzadıya da yazmanın bir anlamı yok aslında.

Tek söyleyeceğim; 17 yıllık bir aranın ardından beni ilk tanıdığınız ve hep üzerimde taşıdığım gazetecilik kimliğimle sizlerin yine karşısındayım. Bu süreçte hatalarımız olmuştur ama şunu açık ve net ifade edeyim 2005 yılındaki Gökhan Aydın ne ise aynı temizlikle ve vicdan rahatlığı içinde buradayım. O gün de kirada oturuyordum, bu gün de kiradayım. O gün de düşük modelli bir arabam vardı. Bu gün de düşük modelli bir araca sahibim. Ve bunun için de Allah’ıma şükür ediyorum.

Sizlerin benden beklentisi olduğu kadar, benim de sizlerden beklentim var. Bize destek olun. Bu zor bir yol ve bu yolu biliyorum ki sizlerin desteğiyle yürüyebilirim. Sizler olmazsanız, tökezlerim. Siz ne kadar yanımda olursanız, ben de o kadar özgür olurum. O yüzden lütfen beni bu zor yolda yalnız bırakmayın. Tek amacımız Bolu olsun. Daha yaşanabilir, daha güzel bir Bolu için el birliğiyle çalışalım. 

Bu duygu ve düşüncülerle diyelim ki; Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah… Allah’ım beni; Bolu halkına ve sevenlerime mahcup etme…

Bismillahirrahmanirrahim…

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

6 yorum yapılmış

  • Hamza Canbas (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun, Allah yardımcınız olsun
    Editörün Notu: Teşekkürler duayen gazeteci büyüğümüz Hamza Canbaş Abi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumhur Bandakçıoğlu (1 yıl önce)
    Başarılar Diliyorum. Hayırlı Olsun.
    Editörün Notu: Cumhur Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsmail özsahin (1 yıl önce)
    Rabbim utandirmasi hayırlı olsun
    Editörün Notu: İsmail Bey çok teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver Tunç (1 yıl önce)
    Bu kadar güzel, duygu ve düşüncelerini yazıya dökmek başarıları ve kalıcı olacağının bir göstergesi olacak inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun başarılar diliyorum.
    Editörün Notu: Enver Tunç Muhtarımız; iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat BAYRAMOĞLU (1 yıl önce)
    Kıymetli Gökhan Bey, Tebriklerimi sunuyorum. Size destek olmamız gerek. Sizi tanıyor Ve Sizi Allah için seviyoruz. Başarılar dilerim efendim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol TAYHAN (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Mübarek bir günde -yeniden- demenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.Bize düşen bir görev olursa yanınızda olduğumu bilmeni isterim...Başarılar diliyorum..Selamlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler