“Biz değil, Bolu kazandı”

“Biz değil, Bolu kazandı” “Biz değil, Bolu kazandı”
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçimlerinin kesin resmi sonuçları açıklanmasa da Bolu genelinde 5 ilçe ve bir belde belediye başkanlığını kazanan CHP’nin Bolu’daki lideri genç ve çalışkan İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

2019 Yerel Seçimleri sonucunda 2 olan Belediye sayısını 6’ya çıkartmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Karagöz; “Biz değil Bolu kazandı, birlikte kazandık!

Binlerce telefon ve mesaj aldık. Süreçle ilgili detaylı açıklamaları yarın yapacağım. Dönemediğimiz, görüşemediğimiz tüm hemşerilerimize yarın dönüş sağlayacağım. Süreçte alın teri akıtan, gecesini gündüzüne katarak var gücüyle çalışan İlçe Başkanlarıma, İl ve İlçe Yöneticilerime, Belediye Başkan Adaylarıma, Kadın ve Gençlik Kollarıma, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımıza, gönüllülerimize, Bolu halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 4 ay önce ekiplerimizle birlikte İl Başkanlığı görevine geldiğimizde 2 Olan belediye sayımızı Allah’ın izniyle, sizlerin destekleriyle 6 ya çıkardık. Bu gurur hepimizin. Bolu, Göynük, Mudurnu, Seben, Kıbbrıscık ve Gökcesu. Bize oy veren vermeyen herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Bize 5 yıl emanet etmiş olduğunuz Belediyelerimizde Hakkınızı sonuna kadar savunarak güzelleşmesi için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum. 

Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler