Bizden bu kadar diyecekler..!

Bizden bu kadar diyecekler..! Bizden bu kadar diyecekler..!
A- A+

Boluspor’da Başkanlık görevini devir aldığı günden buyana borçlardan dolayı Kulübün kapısına kilit vurdurmadığı gibi Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte 8 yılın ardından Boluspor taraftarlarına yeniden play-off heyecanı yaşatan Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, görevi bırakma kararı aldı.

59 yıllık şanlı tarihinde bugüne kadar gelmiş geçmiş Başkanların içinde cebinden en çok Kulübe katkı yapmasına karşılık;  maddi imkansızlıklarla, kulübe gelen hacizlerle, verilen sözlerin tutulmamasıyla, maddi alamadıkları desteğin yanında manen de sahipsiz bırakılmışlıkla mücadele eden Başkan Savaş Abak, Bodrumspor maçı sonrası Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla yaptığı istişareleri bitirerek, nihai kararını verdi.

Başta taraftar olmak üzere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül ve Türker Ateş’in, kentteki önemli sanayi kuruluşlarının adeta kaderiyle baş başa bıraktığı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri istemeye istemeye bırakmak kararı aldılar.

Kulübü ayakta tutmak sadece Başkan Savaş Abak’ın 150 milyon lira cebinden para harcadığı 2 yıllık süreçte Yönetim Kurulunun da 50 milyon lira ile kulübe destek oldukları öğrenildi.

Başkan Abak'ın 24 Mayıs Cuma akşamı düzenleyeceği basın toplantısıyla ayrılık kararını kamuoyuna duyuracağı ifade edildi.

Başkan Savaş Abak ve Yönetim Kurulunun Haziran ayı içerisinde alacağı tahmin edilen kongre kararı sonrası Boluspor’u sıkıntılı günlerin beklerken, mevcut ekonomik şartlarda da yeni başkan adayının çıkmayacağı da iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler