Bolu, Bolu olalı böyle zulüm görmedi

Bolu, Bolu olalı böyle zulüm görmedi Bolu, Bolu olalı böyle zulüm görmedi
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bolu’nun inşaat sezonu olan 7 aylık sürecin ancak son iki ayında çalışmaya karar verdi. Bolu’da hayata geçirdiği yol, kavşak ve kaldırım düzenlemeleriyle Türkiye’ye örnek olan Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ve tecrübeli ekibi, yaz tatilinden döndü ve arı gibi çalışmaya başladılar.

Yaptığı çalışmaların birçoğunu ihaleyle yüklenici firmalara yaptıran Fen İşleri Müdürlüğü, Eylül ayından bu yana Bolu’yu adeta felç etti. Mayıs ve Ağustos aylarını durağan geçiren Fen İşleri Müdürü Gülden Özaydın ve ekibi, yaz tatilinin bitmesiyle birlikte Bolu’nun trafik ve yaya yükünü taşıyan cadde ve sokaklarda çalışma yapmaya başladı.

Bolu’da okulların açılmasının ardından Üniversitenin de eğitime başlamasıyla araç ve yaya yoğunluğu yaz aylarına göre 3-4 kat artarken, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları Bolu Halkını isyan ettirdi.

İzzet Baysal Caddesi başta olmak üzere Muzaffer Işın Caddesi, Postane Caddesi, Zekai Konrapa Bulvarı, İsmet Paşa Caddesi gibi ana arterlerde çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü, araç sürücüleri ve yayaları canlarından bezdirdi. Çocuğunu okula götürmek isteyen veliler ve okul servisleri, okullara ulaşmak için her gün labirent çözmek zorunda kalırlarken, okullarına yaya olarak gitmek zorunda olan öğrenci ve veliler ise her gün survivor parkuru heyecanı yaşıyorlar. Çalışmaların ağır aksak gitmesi ise Fen İşleri Müdürlüğü’nün işi ne kadar sıkı tuttuğunu gösteriyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ve ekibinin, zamanında projeleri hazırlayamamalarının ve ihaleye çıkamamalarının cezasını çeken Bolu Halkı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu çileye son vermesini istiyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler