Bolu bu düğünde buluştu

Bolu bu düğünde buluştu Bolu bu düğünde buluştu
A- A+

Bolu, iş, siyaset, cemiyet ve spor camiasının tanınmış isimleri, Rayess Çikolata ortaklarından iş insanı Serdar Sır ile Aylin Sarı çiftinin düğününde bir araya geldi.

Karpalas Otel'de düzenlenen Aylin Sarı ile Serdar Sır’ın düğünü, iş, siyaset ve spor dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Gıda sektörünün önde gelen iş insanları arasında yer alan Serdar Sır’ın düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Yaklaşık 1000 davetlinin katıldığı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak yaptı. Düğüne Sarı ve Sır çiftinin akrabalarının yanı sıra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri İlhan Durak’ta katılım sağladı.

Düğün, sadece geniş katılımıyla değil, renkli görüntüleriyle de dikkat çekti. İş insanları, siyasetçiler ve spor dünyasından ünlü isimler, bolca sohbet edip, hatıra fotoğrafları çektirdi.

www.bolupostası.com Ailesi olarak Aylin ve Serdar Sır çiftine bir ömür mutluluklar dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler