“Bolu Halkının içi boş vaatlere karnı tok”

“Bolu Halkının içi boş vaatlere karnı tok” “Bolu Halkının içi boş vaatlere karnı tok”
A- A+
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, AKP Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un stadyum ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi. CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, AKP Adayı Demirkol’un, “Bolu’ya stadı biz kazandıracağız. Bu konuda çok netiz” açıklamaları sonrası açtı ağzını yumdu gözünü.

“SİZİN ZİHNİYETİNİZ BU ÜLKEYİ 20 YILDIR OYALIYOR, BOLU’YU DA 15 YIL OYALADI”

Merkez İlçe Başkanı Uç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AKP Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol Beyefendinin aklına Boluspor ve stadyum gelmiş. Kendisine sormak istiyorum; şu an adayı olduğu parti 20 yıldır ülkeyi yönetiyor, 15 yıl da Bolu’yu yönetti. Bu süre içerisinde kaç tane şehre, hangi takımlar için stadyumlar yapıldı, yaptırıldı biliyor mu? Bolu’nun adeta kanayan yarası olan stadyum için adayı olduğu parti 15 yılda ne ortaya koymuş da bugün Demirkol Beyefendi çıkmış ‘stadyum yapacağız’ diyor! Yazıklar olsun. Sizin zihniyetiniz bu ülkeyi 20 yıldır oyalıyor, Bolu’yu da 15 yıl oyaladı. Ama artık hem Boluspor’a gönül verenlerin hem de Bolu halkının bu içi boş vaatlere karnı tok. Sizin ve zihniyetinizin Bolu’nun yararına olacak hiçbir projeye katkısı olmadı, olmuyor da. Öyle ki 15 yılın ardından elinizdeki iktidar gidince adeta düşman kesildiniz. Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın stadyum yapma konusundaki girişimlerine karşı o ‘görüştük’ dediğiniz Bakanlıklar aracılığıyla sadece engelleme yaptınız. Stadyum projesinin hayata geçmemesi için çabaladınız” ifadelerini kullandı.

“ARTIK BOLU’YA HAYAL SATMAYI BIRAKIN”

Açıklamasının devamında Demirkol’a eleştirilerini sürdüren Başkan Uç ayrıca, “Demirkol Beyefendi diyor ki ‘Boluspor’un kendi kendine yetebilen bir şirket gibi, kendi içinde gelirleri olan bir hale gelmesi lazım.’ Yahu siz Bolu halkı ile Boluspor’a gönül verenlerle dalga mı geçiyorsunuz? Yıllardır neredeydiniz? Neden Boluspor sandığa gideceğiniz zaman aklınıza geliyor? Stadyumun yolunu bilmezdiniz, şimdi maçları takip etmeye başlamışsınız, aferin. Şimdi diyorsunuz ki ‘Bolu’ya stadı biz kazandıracağız.’ 15 yıl Bolu’yu yönettiniz, Boluspor’a ne faydanız oldu? Bugün Savaş Abak Başkan’ın verdiği mücadelenin neresinde AK Parti var? Siz neredesiniz, göremiyoruz ey Demirkol. Artık Bolu’ya hayal satmayı bırakın, gerçeklerle yüzleşin. Bugün o gerçekler Tanju Özcan’la hayata geçiyor. Bugün yıllardır yapmadığınız, yapmaktan kaçtığınız her şeyi Tanju Özcan yapıyor diye şimdi kalkmış ‘biz onu yaparız, biz bunu yaparız’ diyorsunuz. Bırakın bu işleri, Bolu adım adım ikinci yenilik ve değişim dönemine doğru ilerliyor” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • yuksel14 (2 ay önce)
    bunlar yalancı madem kaç dönem akp den 3 vekil ve 3 dönem belediyeye verdik..gıram konuşulmadıda bir şeyde yapılmadıda şimdimi çıkıp yapacanız...takımı olmayan illere bile yapıldı...başkanada destek değil köstek yapıldı oda bir şey yapamadı...yani bolu vekilleri 3 de çıksa hava civa..boş iş yapmazlar düzce başladı bile..
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler