Bolu siyasi tarihinde bir ilk

Bolu siyasi tarihinde bir ilk Bolu siyasi tarihinde bir ilk
A- A+
Reklam

CHP İl Başkanlığının dün gerçekleşen kongresinde Bolu siyasi tarihinde bir ilk yaşandı. CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, CHP’lilerin karşısına çıkıp kürsüden konuşma yapmayarak, partisinin kongresinde konuşamayan Bolu’daki ilk Milletvekili oldu.

Geçtiğimiz ay gerçekleşen CHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde Partililerce sert bir dille eleştirilen ve kendi konuşması sırasında da sürekli kendisine laf atılması nedeniyle zor anlar yaşayan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, yine aynı şekilde zor durumda kalmamak ve eleştirilerin odağı haline gelmemek için kongrede söz almadı.

Genel Seçimlerde partiye organik ya da inorganik hiçbir bağlantısı olmadığı gerekçesiyle CHP’lilerin eleştirilerine maruz kalan Ateş, adeta yine eleştirilmemek için Partililerinden kaçtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Büyük Kurultayda değişmesi için harekete “değişimcilerin” Bolu’da hem Merkez İlçe Başkanlığını hem de İl Başkanlığı kongresinden zaferle çıkmaları sonrası Kurultayda oy kullanacak Bolu’nun 6 delegesini değişimcilere kaptıran Türker Ateş, Parti dışından gelmesinin sıkıntısını en ağır şekilde yaşadı.

Partililerin tepkisinden çekindiği tahmin edilen Türker Ateş’in Divandan konuşma yapmak için söz istememesi şaşkınlık yarattı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler