Bolu’da son aday Reşat Özcan

Bolu’da son aday Reşat Özcan Bolu’da son aday Reşat Özcan
A- A+
Reklam

AK Parti Genel Merkezi tarafından Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı için verilen süre dün itibariyle dolarken, son dakika başvurusu Reşat Özcan’dan geldi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapan; Süleyman Özbağ, Selami Konyalıoğlu, Muhammed Emin Demirkol ve Mustafa Deverenli’nin ardından dün akşam saatlerinde Reşat Özcan başvurusunu gerçekleştirdi.

Hukukçu, Tarım Bakanlığı Danışmanlığı görevi sonrası uzun yıllar sürdürdüğü Ankara Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden emekli olan Reşat Özcan, Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat eden 5’nci isim olmuş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • İhsaniyeli (5 ay önce)
    Öbürlerinden cok farklı ve degerli bir isim. Babası büyük cami muezziniydi. Aday olduğunu görünce Bolu için çok umutlandim. Bolu mevcut başkanla yeterince vakit kaybetti. Cenabı Allah utandırmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler