Bolulu sporcu Dünya Şampiyonu oldu

Bolulu sporcu Dünya Şampiyonu oldu Bolulu sporcu Dünya Şampiyonu oldu
A- A+

Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası 11-20 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Tayland'ın Bangkok kentinde devam ediyor. Turnuvanın bugün gerçekleşen Genç Kadın 71 kg müsabakasında Bolulu sporcumuz Selin Nur Kazan rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Turnuvada ay yıldızlı formayla ringe çıkan Kazan, final müsabakasında İranlı rakibi Pariya Yaghoubi’yi yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Karşılaşmanın ardından Selin Nur büyük sevinç yaşadı. Ülkemize ve ilçemize bu gururu yaşatan Selin Nur Kazan’ı tebrik ederiz.

2022 ve 2023 yıllarında da Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonluğu bulunan Selin Nur Kazan, Genç Kadınlarda da Dünya Şampiyonluğunu elde ederek bir kere daha göğsümüzü kabarttı.

Mudurnu’nun Sırçalı Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Bolu’da yaşayan Dünya Şampiyonu milli sporcumuz Turgut Özal Lisesinde eğitim hayatına devam ediyor.

Bolulu Milli okçumuz Merve Nur Eroğlu’nun Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında aldığı gümüş madalyanın ardından, Selin Nur Kazan da Dünya Şampiyonu olarak ilimize altın madalya ile dönüyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler