Boluspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti

Boluspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti Boluspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti
A- A+

Sezon başında göreve gelen ve Boluspor’a oynattığı vasat futbol nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile yollar ayrıldı.

Hafta sonu Trendyol 1. Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Boluspor, deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalmış ve Boluspor camiası kaçan 3 puanın sorumlusu olarak teknik direktör Serhat Gülpınar’ı hedef tahtasına oturtmuştu.

Serhat Gülpınar, Boluspor’da ligin başında göreve getirilip, kırmızı beyazlıların başında 4 maça çıkmıştı. Gülpınar, Boluspor'un başında 4 maça çıkıp; 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşadı.

Milli arayı da fırsat bilen Boluspor Yönetimi, yeni hoca arayışı için kolları sıvarken, Boluspor’u hedefine ulaştıracak bir isim ile kısa sürede anlaşması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler