Bost markası yeni yüzüyle müşterilerinin hizmetinde

Bost markası yeni yüzüyle müşterilerinin hizmetinde Bost markası yeni yüzüyle müşterilerinin hizmetinde
A- A+

14 Burda AVM’deki Bost Burger, konsept değişikliğine giderek, yeni bir yüzle cafe-bistro olarak hizmet vermeye başladı. Önceden sadece burger çeşitleri sunan işletme, artık zenginleştirilmiş bir menü ile dünya mutfağını menüsüne taşıdı.

14 Burda AVM’nin en ferah alanlarından birine sahip Bost Burger konsept değişikliğine gitti. Yeni konseptiyle Bost markası, kahve çeşitlerinden pizza ve çeşitli yemeklere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Değişimle birlikte, hem klasik lezzetlerin hem de yenilikçi tatların buluştuğu bir mekan haline gelen Bost, ziyaretçilerine hem lezzetli bir deneyim hem de keyifli bir ortam sunmayı hedefliyor.  14 Burda AVM'de güncellenmiş menüsüyle hizmete giren Bost, yeni konseptiyle her damak zevkine hitap etmeyi amaçlıyor. Bost Cafe-Bistro genişletilmiş menüsü ve yenilenen atmosferi keşfetmek üzere müşterilerini bekliyor.

İşletme sahibi Samet Türkmen, “Yenilenen menümüzdeki tüm lezzetleri tatmaya bekliyoruz. Dünya mutfağındaki eşsiz yemeklerle, şefimiz Erdem Karagüllü’nün dokunuşlarıyla hazırladığımız yemeklerimizi tatmaya siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler