Böyle karakterli duruşları özlemişiz

Böyle karakterli duruşları özlemişiz Böyle karakterli duruşları özlemişiz
A- A+

BTSO Yönetim Kurulu üyelerinin arasında yapılan seçimde Abdullah Alemdar 6 oy alırken, diğer Başkan adayı Fatih Yamaner 5 oy aldı. Abdullah Alemdar aldığı oylarla BTSO’nun yeni başkanı oldu. 

Bilgi, birikim ve vizyonuyla Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda değişime imza atmak, Bolu sanayicisinin ve ticaret erbabının yıllardır beklediği atılımı gerçekleştirmek için Başkan Adaylığına aday olan ve seçimi kaybeden Fatih Yamaner, seçim sonrası Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti.

Bu hareketiyle büyük takdir toplayan Yamaner, ilkeli duruşuna devam etmiş oldu.

MECLİS ÜYELİĞİ DEVAM EDİYOR

Bir haftadır Bolu kamuoyunda merak edilen ve bazı tartışmalara neden olan BTSO’nun yeni Başkan seçimi sonrası Başkan adaylarından Fatih Yamaner sosyal medyada yayımladığı açıklamayla BTSO Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini söyledi. 

Yamaner açıklamasında şu cümlelere yer verdi; “Sevgili dostlar; Karşımda üç başkan adayı beklerken. Üç aday benim ismime karşı tek adaya döndüler. Koalisyon adayı olarak karşıma çıkan Abdullah Alemdar seçimi 6-5 kazandı. Tebrik ediyorum.  Ne kadar zor bir seçim olmuş ve kulisler dönmüş ancak sadece 1 oy ile kaybettim. Seçime girerken 5 oyum var diye hesap yapmıştık. Fire vermedim. Ama üç adayın birleştiren uyumu tahmin etmedim. Çünkü ben siyaseti bilmiyorum. Sözümün eriyim. Adaysam adayımdır dedim. İlk sözüm son sözüm oldu. Ama umudumu kaybetmedim. Değişim ve vizyon için aday olmuştum. Nasip değilmiş. Mevcut yönetimi eski başkan Türker Ateş in listesiydi. Ben talep etmeden yönetim kurulu üyeliğine Türker Ateş in daveti ile gelmiştim. Gördüğüm lüzum üzerine Yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek. Meclis üyesi olarak beni göreve getiren sektör temsilcilerimin isteklerini gerçekleştirmeye devam edeceğim. Bana oy veren veya vermeyen tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler