Bu acele neden?

Bu acele neden? Bu acele neden?
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 404 dar gelirli aileye sosyal konut yapacağım dediği Dağkent Mahallesi’nde bulunan arsanın bir bölümüne inşa edilecek otel alanı, 3 gün içinde alelacele satışa çıkarılıyor.

Bolu Halkına verdiği sosyal konut projesi sözünü tutamamasına karşılık aynı alanda bulunan otel arazisinin satış ilanını bugün Bolu Belediyesi resmi internet sitesinden duyuran Başkan Özcan satışın 3 gün sonra yapılacağını ilan etti.

Emsal artışı yapılarak 15 kata çıkarılan 4 bin 865 metrekare arsaya 15 kata kadar otel yapılabilecek ve muhammen bedel 23 milyon lira olarak açıklandı. 

D-100 kenarında bulunan bu değerli arsanın neden 3 gün içerisinde apar topar satışa çıktığına bir anlam verilemezken, böylesine değerli bir arazi için belirlenen muhammen bedelin de diğer emsal arazilerle kıyaslandığında yarı yarıya düşük olduğu emlakçılar ve inşaat sektöründe bulunanlar tarafından iddia edildi.

19 Ekim Çarşamba günü yapılacak arazinin satışı için bu gün yapılan ihale ilanında; “Satış 19/10/2022 ÇARŞAMBA günü saat 11:00 de BOLU BEL SAN. VE TİC A.Ş. de yapılacaktır.

Satışa ilişkin şartname ve ekleri BOLU BEL SAN. VE TİC. A.Ş. adresinden mesai saatleri içerisinde alınabilir. 

İstekliler satışa ilişkin şartnameyi BOLU BEL SAN. VE TİC. A.Ş. adresinden bedelsiz olarak görebilir.

Açık Teklif Usulü ile yapılacak Satışa katılabilmek için istenen belgeler;

Gerçek kişiler nüfus cüzdanı sureti

Tüzel Kişi ise Mevzuatı gereği tüzel kişiliğinin siciline kayıtlı olduğu Odalarından belge ve Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belge ile imza sirküsü (noter tasdikli)

İş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye teklif verecek istekliler için, iş ortaklığı beyannamesi,

Tebligat için adres beyan belgesini vermeleri gerekmektedir.

Taşınmaz Mal satış şartnamesi ( şartnamenin her sayfası ayrı yarı taraflar tarafından imzalanmak zorundadır.)

İstekliler dosyalarını Satış günü saat 11:00’e kadar BOLU BEL SAN. VE TİC. A.Ş. AŞAĞISOKU MAH. KİLİTÇİ SOK. No:47/1 Merkez/BOLU teslim etmeleri gerekmektedir.

İdare Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan Taşınmazların Satışını yapıp yapmamakta ve uygun fiyatı tespitte serbesttir” ifadeleri yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler