Bu iş kabak tadı verdi

Bu iş kabak tadı verdi Bu iş kabak tadı verdi
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz mevsimin yatarak geçirdikten sonra şehrin dört bir yanında başladığı kaldırım ve yol çalışmaları Bolu Halkını canından bezdirdi.

Bolu Halkına sadece bir gün nerelerde çalışma yapıldığına dair haberimiz sonrası duyuru yapan Bolu Belediyesi, tüm hizmetlerinde olduğu gibi kamuoyunu bilgilendirme hizmetlerinde istikrarsızlığını sürdürüyor.

Kaldırım ve yol çalışmalarından dolayı Bolu’da labirent bulmacası çözmeye razı olan sürücüler şimdi de Bolu Belediyesi’nin asfaltlama çalışması biten yollarda başlattığı çizgi çalışmaları yüzünden isyan ediyorlar.

Bugün Muzaffer Işın Caddesi’nde de çizgi çalışması ile karşılaşan birçok sürücü korna çalarak Bolu Belediyesi ekiplerini protesto ettiler. Çocuklarının okuldan çıkış saatlerine göre planlama yaparak araçla yola çıkan sürücüler, Bahçelievler Mahallesi ve Beşkavaklar Mahallesini birbirine bağlayan alt geçidin çizgi çalışması nedeniyle kapalı olduğunu gördüler. 

Yapılan plansız çalışmalara tepki gösteren vatandaşlar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın artık bu rezilliğe el atması çağrısında bulundular.

En azından çizgi çalışmalarını mesai saatleri dışında ve hafta sonları yapılması çağrısında bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler