Bu kadarını Başkan bile beklemiyordur..!

Bu kadarını Başkan bile beklemiyordur..! Bu kadarını Başkan bile beklemiyordur..!
A- A+
Reklam

İzzet Baysal Caddesinde yapılan düzenleme çalışmaları devam ederken, bankalar önündeki yolun LGBT’yi simgeleyen renklerle boyanmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın son icraatı olan LGBT renkleriyle İzzet Baysal Caddesi’ni pedofili ve ensest ilişkileri meşrulaştırmayı amaçlayan bir sapkınlığı simgeleyen renklerle boyaması pes dedirtti.

Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın tarafından yürütülen çalışmalarda Caddenin LGBT’yi simgeleyen renklerle boyanmasının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bilgisi olup olmadığı da merak ediliyor.

Konu ile ilgili görüştüğümüz vatandaşlar tepkilerini dile getirirken; “Şehrin merkezinde yer alan tek ve Bolu’muzun babası merhum İzzet Baysal’ın adını taşıyan caddenin LGBT’yi simgeleyen renklere boyayarak Bolu’ya nasıl bir fayda sağlamayı amaçlıyor? Bu saçmalığın akıl hocası kimse, evinin odalarını LGBT renklerine boyayabilir, kişisel tercihidir. Lakin bir kamuya açık bir alanı, pedofili ve ensest ilişkileri meşrulaştırmayı amaçlayan bir sapkınlığı simgeleyen renklerle boyayamaz” dediler.

Resim Altı: LGBT'lileri simgeleyen bayrak; günümüzde birçok LGBT bireyleri ve LGBT destekçileri tarafından dünya genelinde özel gün ve etkinliklerde sıkça kullanılmaktadır. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler