Bu sefer de özür dileyecek mi?

Bu sefer de özür dileyecek mi? Bu sefer de özür dileyecek mi?
A- A+
Reklam

Sosyal medya başta olmak üzere bazı platformlarda kırdığı potlar ve yaptığı gaflar yüzünden sık sık zor durumda kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam yaptığı sosyal medya paylaşımından sonra takipçilerinin eleştiri bombardımanına maruz kaldı.

Hatırlanacağı üzere dün Başkan Özcan sosyal medyada yaptığı paylaşımla; Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce geçtiğimiz günlerde düzenlenen Temel Atma Töreninde yaptığı konuşmada; “Temennimiz, bu yıl açılışa Cumhurbaşkanı olarak teşrif etmeniz” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret eden ve bir anlamda da gönlünde yatan Cumhurbaşkanı adayını ilan eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı alaycı bir yaklaşımla eleştirmişti.

 Özcan; Yavaş’ın o sözlerinin olduğu videoyu da paylaşımına ekleyerek; ““Sn. Mansur Yavaş’a nazik daveti için teşekkür ediyorum. İşimiz zor olacak, 21 yıllık AKP enkazını kaldıracağız. Ama davetin çok samimi geldi, o kadar işimin arasından zaman ayırıp senin açılışına katılmaya çalışacağım. Şimdiden hayırlı olsun bakalım” ifadelerini kullanmıştı.

Takipçilerinden bu sefer destek göremedi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu paylaşımından sonra ise kendisini destekleyen ve takip edenler tarafından kullandığı üslup nedeniyle ciddi şekilde eleştirildi.  Özcan özellikle takipçileri tarafından sosyal medya paylaşımları nedeniyle eleştirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Melih Gökçek ve  Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'e benzemekle eleştirildi. 

Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdiği ve kısa bir süre sonra sonra araları açıldığı için istifa etmek zorunda kalan Belediye Meclis Üyesi Mansur Şen'den sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'la da sıkıntı bir süreç yaşayacağa benzeyen  Özcan’ın; bundan önceki gaflarında yaptığı gibi özür dileyip dilemeyeceğini ise zaman gösterecek.

Özcan’a takipçilerinden gelen eleştirilerden bazıları şu şekilde;

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ramiz (1 yıl önce)
    Ne kılıçtaroğlu cumhurbaşkanı olabilir nede mansur özcan birdaha seçilenilir Yapılan hiçbir şey yok fakat basın da ve insanların devamlı göz önünde olmayı seviyorlar bu üçlüye imamoğluda dahil her 20 / 25 senede bir seçilirler ve giderler İnşallah yanlışlık yapıpda cumhurbaşkanını bunlardan seçmezler halk olarak yoksa istanbul belediyesi gibi borç batağına saplanırız ülke olarak hazinede 5 kuruş kalmaz ve ecevitin zamanı gibi 100 sente muhtaç kalırız işler durur bitirilmez öteki seneye sarkarki müteahhit ek zam alsın Allah fırsat vermesin kötülere
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler